Merluciu la cuptor cu lamaie

de camelia75 in Peste, 2 Iul 2011 | 23331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 trunchiuri mari de merluciu
  • 2 lamai
  • 1/2 de ardei gras galben
  • 1-2 rosii
  • Condimente pentru peste(eu am folosit Kotanyi)
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei iute verde
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu la cuptor cu lamaie:

Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.
Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Red fish pe pat de legume la cuptor