Merluciu cu mazare si morcovi baby

de - Andreea - in Peste, 2 Oct 2014 | 6111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati file merluciu
  • 400 gr mazare
  • 200 gr morcov baby
  • 1\2 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu mazare si morcovi baby:

Pestele il prajim in putin ulei pana se rumeneste frumos pe ambele parti .

Cand este gata il scoatem pe o farfurie si acoperim .

Separat punem intr-o tigaie antiaderenta ceapa si o calim impreuna cu mazarea si morcovii . 

Potrivim de sare si piper si amestecam cu grija . 

Eu am avut legumele din conserva ( exceptand ceapa) ,deci deja fierte . Daca aveti legume proaspete, puneti in tigaie apa cat sa acopere legumele si lasati pana ce apa scade si legumele se calesc usor . 

Servin legumele calde alaturi de peste . 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu mazare si morcovi baby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata