Mere la borcan pentru prajitura

de oana_pisicutza16 in Conserve, 5 Oct 2011 | 10595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de mere
  • 900 g zahar
  • 1 plic de conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la borcan pentru prajitura:

Se spala bine merele si se curata de coaja si de partea din mijloc, pe urma se dau merele pe razatoare. Dupa care se storc bine merele de zeama si se adauga zaharul si conservantul. Se indeasa bine merele in borcane(cu tot cu zeama care ramane), dupa care se pun borcanele la dustulit aprox 30 de minute. Dupa ce sunt gata se invelesc borcanele in patura pana se racesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la borcan pentru prajitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]