Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 22 Noi 2011 | 4040 vizualizari

 

Un desert delicios si rapid, de mare efect la o masa cu prietenii!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 mere,
  • peltea de gutui,
  • nuci,
  • migdale,
  • scortisoara,
  • inghetata,
  • wafer rolls
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata:

Pentru ca am avut mere mai mari, le-am taiat pe jumatate si le-am scos cotoarele. Pentru mere mai mici putem sa le lasam intregi si doar sa le indepartam cotoarele.

Daca nu este scobitura destul de mare, mai adancim cu o lingurita.

Punem in fiecare jumatate de mar un praf de scortisoara si cate o lingurita de peltea de gutui.

Asezam apoi in peltea bucati mici sau mari de nuci si migdale (am pus migdale culese chiar de noi din migdalul de la tara).

Am pus merele intr-o tava pe hartie de copt. Le-am lasat aproximativ 20 de minute in cuptor.

Am servit merele umplute cu inghetata si wafer rolls alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu nuci, migdale si inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu unt