Mere coapte cu nuci

de Valentina_vali in Dulciuri, 16 Dec 2012 | 3876 vizualizari

 

Desert rapid si usor de facut pentru cei pe fuga:D

 

INGREDIENTE

  • 6 mere ionatane;
  • 50 g nuci;
  • un plic de ciocolata calda;
  • 5 linguri de zahar;
  • o lingura de miere;
  • 2-3 lingurite de scortisoara;
  • 250 ml de apa.
  • o lingurita de esenta de rom.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu nuci:

Se curata merele de coaja si miez,se pun pe o tava neunsa,apoi se pun nucile si un pic de zahar in ele,se presara si scortisoara.Separat se pregateste un sirop din restul ingredientelor ,se lasa la fiert pana se ingroasa un pic.Se pune cate un pic pe fiecare mar si restul se pastreaza.Se dau merele la cuptor la 200 de grade pentru 10-15 minute.Cand sunt gata se pune si restul siropului peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone