Mere coapte cu nuci

de Valentina_vali in Dulciuri, 16 Dec 2012 | 4089 vizualizari

 

Desert rapid si usor de facut pentru cei pe fuga:D

 

INGREDIENTE

  • 6 mere ionatane;
  • 50 g nuci;
  • un plic de ciocolata calda;
  • 5 linguri de zahar;
  • o lingura de miere;
  • 2-3 lingurite de scortisoara;
  • 250 ml de apa.
  • o lingurita de esenta de rom.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu nuci:

Se curata merele de coaja si miez,se pun pe o tava neunsa,apoi se pun nucile si un pic de zahar in ele,se presara si scortisoara.Separat se pregateste un sirop din restul ingredientelor ,se lasa la fiert pana se ingroasa un pic.Se pune cate un pic pe fiecare mar si restul se pastreaza.Se dau merele la cuptor la 200 de grade pentru 10-15 minute.Cand sunt gata se pune si restul siropului peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel