Melcisori din pizza

de Angelina_Elena in Pizza, 13 Mar 2012 | 5611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie(25 g)
  • un praf de sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 1/2 rulada salam
  • 200 g cascaval
  • ketchup
  • Pentru uns melcisorii:
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din pizza:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia,apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta pana cand aluatul nu se mai prinde de mana.Lasam la dospit,la loc cald pana cand aluatul isi dubleaza volumul.

Intre timp dam salamul si cascavalul pe razatoare,apoi impartim in 2 parti egale.

Cand e dospit,impartim aluatul in 2 bucati.Presaram faina pe masa/planseta si intindem o foaie,pe care o ungem cu putin ketchup,presaram o parte din salam,apoi o parte din cascaval si rulam strans,cu grija.Taiem rulada rezultata in bucati de aproximativ  2-3 cm.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt/folie de aluminiu si putin ulei,si se mai lasa 15 minute la crescut.Dupa ce au crescut,ii ungem cu galbenus si ii dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (35)

ELENI 1

15.03.2012, 14:53

yami yam arata super

Angelina_Elena 1

15.03.2012, 15:03

multumesc frumos Eleni

Panacris 1

19.09.2013, 10:54

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida la tigaie