Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 5810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu cabanos si cascaval:

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu cabanos si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi reteta cu doar cateva ingrediente simple