Melci cu carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2011 | 5424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g aluat de foitaj
  • 400g carne tocata amestec
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa
  • verdeata
  • condimente
  • 1ou
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu carne:

In tigaia cu ulei, am calit ceapa taiata marunt, am adaugat carnea amestecand mereu. Dupa ce carnea s-a strans si a scazut si sucul din ea, am adaugat 1pahar de vin si 1 pahar de apa, am pus capacul si am lasat sa fiarba incet. Dupa ce a scazut, am oprit focul, am adaugat putina verdeata tocata si amestec Texan cu generozitate.

Aluatul decongelat l-am mai intins cu sucitorul, apoi am pus carne pe toata suprafata, am rulat strans ajutandu-ma de folia aluatului si am dat la frigider 30-40minute.

In acest timp am pregatit tava cu hartie de copt unsa cu ulei, am taiat rondele din aluatul umplut, late de 2 degete, le-am pus cu fata in sus, le-am dat cu ou batut deasupra (lasati sa patrunda bine in carne), am dat tava la cuptor la foc mare 15 minute, apoi le-am servit calde cu ketchup deasupra. Au fost grozave.

TIPS-URI

1

eu in carne,am adaugat si 1catel de usturoi pentru o aroma mai deosebita

2

condimentele Texane,nu au aroma,doar gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

20.09.2011, 22:10

place

mamaieelena 1

21.09.2011, 07:53

delicioase

kamy 1

21.09.2011, 16:30

imi plac chestiile astea cu aluat de foietaj

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata