Melci aperitiv din foietaj

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 5248 vizualizari

 

II servesc din tava, intrucat poza de final n-a mai avut loc ...

 

INGREDIENTE

  • o foaie aliat foietaj ( 400 g)
  • 2 linguri sos de rosii
  • 200 g cascaval
  • 200 bacon crud
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv din foietaj:

Foaia de aluat se lasa la decongelat la frigider. Se ia, se intinde, se unde cu sos de rosii, se rade cascavalul, se aseaza baconul felii, se pune iar cascaval ras si se ruleaza. Se taie portii potrivite si se da cu ou. Melcisorii se pun la copt pe foaie de copt pentru 20 de minute, max. Se servesc calzi, reci...buni sunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval