Se cerne faina intr-un castron mai mare, se face gaura la mijloc, se adauga drojdia, sare, untul topit, 3 linguri de zahar, 3 linguri de lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 minute dupa care se adauga restul de ingrediente si se framanta coca si se lasa o ora la dospit
CREMA-laptele se incalzeste, se bate albusul cu sare si adaugand treptat zaharul, se cerne faina amestecata cu cacao, se omogenizeaza. Se adauga laptele treptat si se amesteca, se pune pe foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa crema. Cand e calda se adauga si lingura de margarina
Se intinde o foaie si se taie fasii late de 2-3 cm si se pune crema pe mijloc, dupa care se unesc marginile si se roteste formand melcul.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenusul batut cu un pic de zahar. Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos