Medalion de sturion in sos picant si legume

de abetina in Peste, 14 Dec 2018 | 6296 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati medalion de sturion
  • 100 gr.pasta de tomate
  • 100 ml.zeama de ardei iuti
  • 10 gr,piper macinat
  • 10 gr.condimente de peste
  • 10 gr. usturoi pudra
  • 3 rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei iuti
  • 1 legatura de ceapa verde 
  • 1 legatura de usturoi verde 
  • 1 adrei gras rosu
  • 5 foi de dafin
  • 1 lamaie
  • 100 ml.ulei
  • 1 lingura rasa sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de sturion in sos picant si legume:

Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii.
Facem un sos din pasta de tomate.
Intr-un vas punem pasta de tomate si peste ea adaugam 100 ml. apa, sare, piperul macinat, condimentele de peste, usturoiul pudra, zeama de ardei iuti si omogenizam bine, apoi turnam compozitia in tava cu peste, ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de sturion in sos picant si legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platica in sos de rosii