Hamsii la cuptor

de rena in Peste, 23 Mar 2014 | 7702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.peste hamsii
  • 2 rosii mari
  • ceapa,patrunjel,usturoi
  • ulei,sare,oregano
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii la cuptor:

Curatam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute.

Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din rosii apoi punem ceapa si usturoiul.Asezam pestele pe patul facut ,tocam patrunjelul si il punem pe deasupra,dam sare si oregano dupa gust.Adaugam zeama de lamaie  inca  putin ulei si bagam la cuptor pina se rumeneste.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

deyutzky 1

24.03.2014, 06:48

de mult timp n-am mai mancat hamsii si imi plac tare mult! vin sa gust de la tine

simonacallas 1

24.03.2014, 09:20

Arata minunat

Panacris 1

12.04.2014, 20:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamsii la cuptor cu pesmet