Mazare noua cu carne de manzat

de silvi0ara in Vita, 27 Mai 2010 | 5753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ½ mazare noua  
  • 500g carne de manzat  
  • 1 lingura ulei  
  • 1 legatura ceapa verde  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • sare dupa gust  
  • 1 lingura zahar-optional  
  • 1 lingurita faina de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carne de manzat:

Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ossobuco con gremolata