Mazare cu pulpe

de mihaelaM in Pui, 12 Mai 2011 | 2743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1cutie mare de mazare elio
  • 2cartofi
  • 1fire ceapa verde
  • 1morcov
  • 1ardei gras rosu
  • bulion de rosii
  • 50ml ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe:

Pulpele le-am dezghetat, dupa care le-am sters bine cu un prosop de bucatarie si le-am parlit. Dupa ce pulpele au fost parlite le-am spalat bine cu apa calda si le-am taiat ,apoi le-am prajit putin,dupa care le-am scos iar in uleiul ramas de la pulpite am calit ceapa taiat marunt si morcovul taiat rondele.

Cand ceapa si-a schimbat culoarea am adaugat cartofii taiati cuburi, carnea, ardeiul taiat patratele mici, apoi am adaugat apa cat sa le acopere,am lasat sa fiarba. Cand legumele si pulpele s-au fiert am adaugat bulionul si mazarea (fara sucul din cutie), am pus si condimentele si am mai lasat sa dea un clocot, dupa care am stins focul si am adaugat mararul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi