Mazare cu copanele de curcan

de ramo_cata in Curcan, 26 Sep 2009 | 5490 vizualizari

 

nu stiam ce sa mai gatesc asa ca am inventat putin....

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele de curcan
  • 2 borcane de mazare de 800g
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe medii
  • cimbru,busuioc,delikat de legume
  • bulion de rosii facut in casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu copanele de curcan:

Am dezosat copanele si am taiat carnea bucatele mici,le-am pus la fiert,le-am lasat sa clocoteasca de cateva ori apoi am schimbat apa.am pus ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii.le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute apoi am adaugat bulionul de rosii..le-am lasat sa fiarba si spre final am adaugat mazarea,cimbrul,busuiocul si delikatul..am pus si o lingura de faina ca sa fie sosuletul un pic mai grosutz...

simplu si rapid...

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu copanele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu curcan