Mazare cu carne de pui

de Julie in Pui, 5 Iul 2010 | 7398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare ( noua sau conserva)
  • un morcov
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o ceapa
  • un cartof
  • marar,patrunjel
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • sare, vegeta, piper
  • un piept de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de pui:

Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. Cand s-au inmuiat legumele,se adauga si mazarea.

Se completeaza cu apa calda,pana se acopera mazarea si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand boabele de mazare sunt facute se adauga sucul de rosii, mararul si se potriveste gustul cu sare, piper, vegeta. Se pune si carnea de pui, taiata fasii lungi- carne  pe care am fiert-o separat in apa cu vegeta. Se mai lasa sa dea 3-4 clocote si se opreste focul.

Se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

06.07.2010, 08:42

Multumesc de sfat, Mihaela. S-a retinut!

nadina73 1

07.07.2010, 00:41

am ajuns si la tine sa papsuper bun nota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:04

Pofta buna ,Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dulce-acrişor