O mancare usoara si sanatoasa perfecta pentru cei care tin o dieta sau pentru cei care doar vor sa manance mai sanatos.
Amestecam intr-un bol ingredientele pentru marinat si fiecare bucata de piept de pui o trecem prin acest sos.
Lasam carnea la frgider 1-2 ore.
Luam o tava si o stropim cu putin ulei de masline pe fund.
Vanata si dovlecelul spalate si curatate (daca va place puteti lasa si coaja, pe mine nu ma prea incanta asa ca prefer sa le curat) le taiem rondele sarand si piperand fiecare felie.
Le asezam in straturi in tava alternand feliile de dovlecel cu felii de vinete. Stropim deasupra cu putin ulei de masline apoi punem felii de ardei si rosii iar peste ele punem feliile de carne
Acoperim tava cu folie de Al si o dam la cuptor timp de 30 de minute, apoi indepartam folia si mai lasam aprox 20 de minute pana se rumeneste putin carnea deasupra.
La 10 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Verificam sa nu se usuce prea tare deasupra.
Scoatem tava din cuptor si servim mancarea calda.
Sa aveti pofta!
1
Si cu piept de curcan e la fel de buna mancarea aceasta