Mazare cu carne de porc

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2010 | 14263 vizualizari

 

rapid usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc (1 caserola cu pupla )
  • 1 cutie mazare boabe 400
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 5 linguri pasta de tomate-optioanal
  • piper alb
  • marar proaspat
  • 3-4 linguri ulei
  •  1lingura faina
  • 200 smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se pune carnea taiata cubulete si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa,sare, si piper,din cand in cand se mai pune putina apa si se lasa sa fierba inabusit la foc mic 15-20 minute.

Cand carnea e fiarta si prajita se pune mazarea, mararul tocat marunt si pasta de tomate(sotul e tare cu pasta de tomate ,daca doriti puneti daca nu .....asta e ) ,se lasa sa mai dea 3-4 clocote apoi se pune faina amestecata cu smantana,se mai dau 2 clcocote si se stinge focul.

O mancarica rapida si foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale