Mazare cu carne de porc

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2010 | 14015 vizualizari

 

rapid usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc (1 caserola cu pupla )
  • 1 cutie mazare boabe 400
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 5 linguri pasta de tomate-optioanal
  • piper alb
  • marar proaspat
  • 3-4 linguri ulei
  •  1lingura faina
  • 200 smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se pune carnea taiata cubulete si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa,sare, si piper,din cand in cand se mai pune putina apa si se lasa sa fierba inabusit la foc mic 15-20 minute.

Cand carnea e fiarta si prajita se pune mazarea, mararul tocat marunt si pasta de tomate(sotul e tare cu pasta de tomate ,daca doriti puneti daca nu .....asta e ) ,se lasa sa mai dea 3-4 clocote apoi se pune faina amestecata cu smantana,se mai dau 2 clcocote si se stinge focul.

O mancarica rapida si foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu muschiulet de porc