Mazăre cu cârnaţi afumaţi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2013 | 8957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g mazare (eu am avut prefiartă)
  • 2 bucăţi de cârnaţi afumaţi
  • 2 roşii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapă verde
  • mărar verde
  • o bucată de ţelină
  • ardei gras roşu
  • ardei gras verde
  • 12 cartofi noi întregi
  • 50 ml suc de roşii
  • condimente după gust (sare şi piper)
  • 1-2 căni cu supă de legume
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre cu cârnaţi afumaţi:

Tocăm legumele şi le punem la călit în puţin ulei. Adăugăm cârnaţii tăiaţi în felii groase de 1-2 cm. Îi lăsăm sa se prăjească uşor şi adăugăm şi cartofii întregi şi supa de legume. Punem apoi mazărea, lăsăm să fiarbă împreuna pentru 10 minute, după care adăugam sucul de roşii. Potrivim de gust cu sare şi piper, şi, lăsăm să scadă la foc mic, până ce are aspect legat. Se presară mărar proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazăre cu cârnaţi afumaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui