Mazare cu carnati afumati

de dana1986 in Mancaruri de legume, 24 Aug 2011 | 9921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 300 gr carnati
  • paprika
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • pasta de rosii
  • 1 lingurita faina
  • 100-200 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati afumati:

Intr-o cratita punem uleiul ceapa si morcovul taiate marunt adaugam parika, stingem cu 1 si jumatate cana de apa.

Adaugam carnatii si condimentam cu sare, vegeta si piper. Lasam sa fiarba la foc mic pana ce scade pe jumatate, apoi adaugam si mazarea, dam din nou la foc si lasam sa scada bine.

Din faina, pasta de rosii si o cana de apa facem un sos care il turnam peste mazare, lasam sa mai fiarba inca 1-2 minute pana se ingraosa, luam de pe foc si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (13)

marcela1979 1

24.08.2011, 17:06

ce buna e

dana1986 1

24.08.2011, 21:34

onesta
da te-am inteles
ba mai mult mi-o spune si sotul meu in fiecare zi:
"ca dintre toate legumele cea mai buna ii carnea"

Lau 1

24.08.2011, 21:57

place

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu morcov