Mazare cu afumatura

de Bucataras Medi in Porc, 25 Feb 2013 | 4730 vizualizari

COMENTARII (36)

Bucataras Medi 1

25.02.2013, 22:47

Rux,pup si imbratisez cu mare drag!

Bucataras Medi 1

25.02.2013, 22:49

Irina,uite pe tine te servesc cu o portie !pup!

Bucataras Medi 1

25.02.2013, 22:49

pup si multumesc Rocs!

Sidy 1

26.02.2013, 07:41

Nu mai zic nimic.....sti tu ce ti-am spus pe blog Te tzuc Medi draga...cum a fost la Bv ???

Alexandra Elena 1

26.02.2013, 09:41

ce bine arata, as manca si eu o portie, la pranz

Bya Ralu 1

26.02.2013, 12:48

ce bun

Doinavar 1

26.02.2013, 13:22

Foarte buna mazarea cu afumatura. Imi place mult cum ai facut-o.

lia maria 1

26.02.2013, 16:55

delicos, imi place

Cris2711 1

26.02.2013, 17:14

pupici si de la mineMedi

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 09:09

N-am mai pregatit de multa vreme mazare, chiar mi-ai dat o idee O voi incerca!

babi5 1

12.12.2014, 20:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ceafa de porc