Maxi briosa de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 18 Dec 2009 | 6361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 250 g
  • unt 125 g
  • oua 3 buc
  •  zahar 100 g
  • lapte 150 ml
  •  drojdie 30 g
  •  sare
  • 80gr cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa de ciocolata:

 Dizolvam drojdia  in lapte, se adauga putina faina si putin zahar si se lasa sa dospeasca la cald. Dupa ce maiaua a dospit, se adauga untul,cacao, ouale, sarea si restul de faina si zahar, se amesteca si se lasa sa creasca circa doua ore. Dupa ce aluatul a crescut,  se pune in forma  unsa cu unt. O introducem la cuptor pentru 45 minute pe gratarul  din mijloc al cuptorului la trapta a doua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

18.12.2009, 23:56

Luminita,zi-mi te rog cum e?e moale,pufoasa?c-as incerca si eu maine,doar ca in forme mici,ca mare n-am

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:03

Gaby este moale

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine(mini)