Maxi briosa

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mar 2013 | 3709 vizualizari

 

Briosa cu ciocolata!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina(cam 8 linguri cu varf),
  • 1 lingura cacao,
  • 100 gr ciocolata
  • 3 linguri de ulei jumate de praf de copt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt


GLAZURA

  • 70 de gr ciocolata neagra +3 linguri frisca lichida.
  • 30 gr ciocolata alba+1 lingura de frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa:

Se rade ciocolata, se amesteca cu faina cernuta, praful de copt si cacao.

Separat se bate oul , se adauga zaharul, uleiul si iaurtul , se omogenizeaza. Se adauga amestecul de ciocolata , se omogenizeaza si se pune in forma de briose.

Eu am pus in tava de paine tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor cam 30min la 180 grade. Dupa ce s-au copt se scoat din cuptor si se mai lasa in tava 5 min,apoi se scoate pe un gratar la racit.

Glazura

Ciocolata se rupe bucati , se adauga frisca si se topeste pe abur.

Se toarna peste briosa!! Deasupra am ras ciocolata alba!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins de post