Margarete cu sos si carne

de ionela2682 in Paste, 2 Iun 2011 | 4829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 lg bulion
  • 1/2 cana apa 
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne tocata
  • 1 frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete cu sos si carne:

Se pun pastele la fiert comform indicatiilor de pe pachet

-ceapa se caleste in putin ulei ,se adauga carnea si se tine pana se rumeneste putin

bulionul in dizolvam in 1/2 cana apa si-l turnam peste amestecul de carne

-adaugam condimentele,sarea si piperul,frunza de dafin si lasam pe foc pana scade,amestecand din cand in cand sa nu se prinda

-turnam amestecul peste pastele fierte si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete cu sos si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

DIANA B 1

14.06.2011, 10:55

................ tu nu ai de unde sti , esti muuult prea tinerica

ionela2682 1

14.06.2011, 16:07

Saru'mana....! l

Bya Ralu 1

20.05.2012, 00:00

ce faine sunt pastele!nu am mai vazut modelu asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sunca la cuptor