Margarete

de laura2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 4459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ou
  • 0,500 lapte/apa
  • sare
  • faina
  • ulei 0.500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete:

Se face o compozitie de clatite.

Uleiul se pune la incins. Se pune forma de margareta in uleiul bine incins poza (1) dupa care se pune in compozitia de clatie Poza(2) dupa care se pune in uleiul incins poza (3) Se lasa putin 3-4 secunde si se scot intr-un caston in care am pus un servetel sa absoarba uleiul. Cind se servesc se rade cascaval/brinza tare deasupra

Mie mi-au iesit 2 castoane.

Nu am numarat la bucati dar ies multe.

Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

angyrebelutza 1

21.12.2013, 14:59

super bune .sti cumva unde se mai gaseste forma asta de margareta?

Cris2711 1

27.12.2013, 11:16

Frumoase

laura2002 1

06.01.2014, 14:22

forma o am de la mama mea.
nu stiu unde/daca se mai gaseste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv margarete cu branza