Marar aromat si iarna

de alinutzika in Conserve, 22 Iul 2011 | 3907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • seminte de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar aromat si iarna:

Mai toata lumea isi pune pentru iarna la pungulita frunze de marar uscate sau congelate. Semintele de marar insa, sunt mult mai aromate decat frunzele de marar. Daca le veti gusta putin, va veti convinge.

Asa ca, am strans samanta de pe mai multe tulpini de marar (partea de sus, ca o floare) si am uscat-o bine 2-3 zile. Am pus-o intr-un borcanel in dulap si gata.

Nu ocupa spatiu in congelator ca si mararul congelat si nu isi pierde aroma ca si frunzele uscate, ci isi pastreaza gustul proaspat si puternic. Il putem folosi la orice dorim: ciorbe, tocanite, fripturi, sarmale, etc. Stati linistiti ca nu o sa-l simtiti intre dinti, pentru ca se inmoaie...:))D

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar aromat si iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Marar verde, congelat