Mar copt cu stafide

de janet in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 6270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un mar potrivit de mare
  • -o lingurita de unt,netopit
  • -2 lingurite de zahar
  • -citeva stafide
  • -scortisoara,bete
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu stafide:

Este foarte simplu de facut: luam un mar (sau cate dorim)ii scoatem casuta de samburi, golul ramas il umplem cu stafide(mai inghesuite), punem putin zahar deasupra, apoi punem un pic de unt, peste care mai punem un pic de zahar si punem la cuptorul incins cam 3 min.
Servim cu toping de ciocolata.
Este delicios si usor de facut, merge si la cuptorul cu microunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:30

Ce frumos arata.......................

nadina73 1

21.04.2010, 21:11

mai fac si eu e sant grozav de bune

janet 1

22.04.2010, 11:13

intradevar sint foarte bune!Mie imi plac indeosebi iarna!Mirosul de mar copt.......Il ador!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Palmierii... mei