Mancarica la cuptor

de mimmi in Pui, 3 Mar 2012 | 4267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 200 g fasole verde,
  • praz,
  • 2 pulpe de pui sau piept de pui,
  • 150 g cascaval,
  • sare,piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • putin unt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica la cuptor:

Pulpele de pui le fierbem inainte in apa cu sare.

Punem la fiert in oale separate conopida si fasolea verde.

Ungem o forma de yena cu unt.

Punem un strat de cartofi taiati felii,saram si piperam,adaugam un strat de praz taiat felii.

Peste punem fasolea verde strecurata.

Adaugam un strat de carne de pui.

Peste pui punem conopida strecurata.

Adaugam cascaval ras,putina sare,piper si vegeta si patrunjel uscat sau proaspat.

Dam la cuptor pentru cca 35 de minute.

Servim cu salata de legume sau muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui vienez