Cordon bleu din piept de pui

de Doinavar in Pui, 7 Feb 2013 | 9075 vizualizari

 

Atat de mult ne place cordon bleu incat l-am mai facut o data. Se poate face in mai multe feluri, acum am facut-o din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat de ~450 g
  • 2 feliute de sunca
  • 2 feliute de cascaval
  • 1 ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Se taie pieptul de pui in doua jumatati, pe lungime, apoi fiecare jumatate se cresteaza la mijloc, pe lungime, pentru a forma un buzunar mai adanc. Se pudreaza cu putina sare si piper, apoi se introduce in fiecare buzunar cate o felie de sunca si una de cascaval (de ~5 mm grosime). Se acopera bine fiecare bucata, eventual puteti sa le prindeti cu 2-3 scobitori.

Se dau bucatile astfel pregatite prin faina, ou batut cu putina sare si piper, apoi prin pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc, la foc mic, cate 3-4-5 minute pe fiecare parte, depinde cat sunt de groase, ca sa se patrunda bine. Pofta buna. Super-mega-extra fain!

TIPS-URI

1

Se servesc fierbinti, cu diferite garnituri. Eu le-am servit cu dovlecei natur gratinati si peperoni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din piept de pui