Mancarica de vitel

de Sidy in Vita, 2 Feb 2012 | 4595 vizualizari

 

Un fel apetisant. Asta este tot ce pot spune despre acest fel de mancare.Restul comentariilor le las in seama voastra...

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa vitel
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru 
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de vitel:

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.

Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase.

Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.

Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, cimbrul, sare si piper si lasam sa fiarba acoperit.Daca sosul scade prea tare si carnea nu este fiarta mai adaugam apa pina cand este fiarta carnea.

Adaugam ciupercile taiate si lasam sa mai dea cateva clocote.

La sfarsit adaugam sosul de soia.

Se serveste cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Berea  si muraturile sunt obligatorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

jolygina 1

03.02.2012, 18:17

foarte buna

mihaelar63 1

05.02.2012, 21:47

Apetisant foarte

VERONICA2607 1

11.02.2012, 11:27

wwwwwwwwwwoooooooooooowwwwwwwww...imi sclipesc ochii....deliciu:*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir-fry cu carne de vita si dovlecel