Mancarica de pui cu dovlecei

de vero_closca in Pui, 10 Aug 2010 | 3725 vizualizari

 

este o reteta usoara,potrivita pt cei ce au probleme hepatice sau tin regim.este saraca in grasimi si daca inlaturi si pielita puiului chiar este o reteta sanatoasa.poti sa o dai si puiului tau,daca ii plac dovleceii!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 4 dovlecei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu dovlecei:

se curata bine puiul,se portioneaza,se spala si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa cat sa-l acopere.

se spumeaza si se lasa pe foc mic.

cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga dovleceii curatati de coaja si taiati cubulete,apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii.

se pune sare si piper si se lasa sa scada putin.

se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute