Mancarica de mazare cu piept de pui

de madalinanicoleta in Pui, 13 Noi 2013 | 11503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 2 ardei capia rosii
  • un morcov mare
  • un borcan mazare fiarta(720ml)
  • un piept de pui
  • sare,piper
  • o lingura paste de tomate
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu piept de pui:

Se curata legumele, se spala si se toaca cubulete fiecare dintre ele. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, apoi ardeiul. Pieptul de pui spalat si curatat se felieaza si se caleste separat, dupa care se adauga peste legume. Se adauga si o lingura de paste de tomate, se calesc putin impreuna. Se adauga apoi o cana de apa si se acopera cu un capac, timp de 15 minute, la foc mic. Dupa aceea se adauga si mazarea si se lasa sa fiarba impreuna 30 minute pentru "a se uni aromele".

Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pulpe de pui