Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa

de Oana in Pui, 26 Mai 2009 | 53066 vizualizari

 

Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa
Este o mancare perfecta pentru cei mici si nu numai! Foarte usoara si gustoasa!
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: piept de pui, fasole galbena, ceapa verde, usturoi verde, ardei gras, rosii in bulion

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa:

  • 1 piept de pui
  • 500 g fasole lata, galbena
  • cateva cepe verzi, mai mari
  • cateva fire de usturoi verde
  • un ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • 1 lingura cu faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa:

Cum se prepara Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa:

Carnea de pui se taie cubulete, se spala si se da intr-un clocot. Se arunca apa si se limpezeste carnea cu apa rece.

Ceapa si usturoiul se toaca in rondele fine, iar ardeiul gras cubulete. Fasolea se spala, se rup coditele si apoi se taie bucati cam de un deget :)

Carnea se inabuseste cu ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga un pahar cu apa. Se lasa sa fiarba putin, se adauga ardeiul gras si fasolea, se condimenteaza dupa gust. Cand legumele sunt fierte se adauga rosiile in bulion, mixate cu o lingura de faina. Se adauga rosiile, amestecand sa nu se formeze cocoloase.

Se mai lasa 10 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

La sfarsit se presara mararul tocat fin.

O mancare simpla si delicioasa este Pastai cu carne de pui  dar si Budinca de orez cu pui si ciuperci

Daca vreti sa pastrati cateva pastai pentru iarna va recomandam reteta Fasole pastai cu rosii, la borcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras 1

31.05.2009, 11:21

Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai

Oana 1

31.05.2009, 20:34

Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi

cocolina 1

21.04.2012, 00:10

Foarte bunicica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de pui