Am pregătit o mâncărică rapidă și delicioasă care a fost foarte apreciată de cei dragi. Vă invit să o încercați și voi.
Se toacă ceapa verde rondele și se călește în 2 linguri ulei de măsline. Se adaugă roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Se asezonează cu sare, piper și cimbrișor.
Afumătura se taie cubulețe și se acoperă totul cu apă și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când legumele sunt fierte. Spre final se adaugă bulionul și fasolea și se mai lasă să fiarbă împreună câteva minute. Se amestecă făina cu puțină apă, se adaugă în oală și se amestecă. Se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute până când mancarea se îngroașă. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde de oală.
La sfârșit se asezonează cu sare și piper după gust și se adaugă pătrunjelul tocat.