Mancarica de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 6634 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

02.02.2012, 11:14

bun

MotanLaOale 1

02.02.2012, 11:21

bun bun

mena29 1

02.02.2012, 11:35

Imi place cus-cus-ul

mena29 1

02.02.2012, 11:35

si ciupercile,am uitat sa scriu

DIANA B 1

02.02.2012, 11:52

Fac si io cus-cus ... da' cu lapte . Bun cus-cus-ul in orice combinatie .

lia maria 1

02.02.2012, 11:54

imi place

Mitinita 1

02.02.2012, 12:05

de ce nu m-am gandit si la asta

Panacris 1

02.02.2012, 12:09

Ti/am luat/o inainte!!!

mamaieelena 1

02.02.2012, 13:22

buna imi place

silvi0ara 1

02.02.2012, 13:39

Imi place cus-cusul,o idee buna sa-l faci cu ciuperci.

Ubulika 1

02.02.2012, 14:58

gaby_gabytza 1

02.02.2012, 15:23

Buuun

diaconta 1

02.02.2012, 15:40

ce buuuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu mamaliguta