Mancarica de ceapa

de Anamaria Cook in Mancaruri de legume, 30 Mai 2012 | 7181 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.05.2012, 16:46

Lorra 1

30.05.2012, 16:47

Buna, buna

bucatarimcudiana 1

30.05.2012, 16:53

o bunatate

Angelina_Elena 1

30.05.2012, 17:44

mihaelar63 1

30.05.2012, 18:12

Foarte gustoasa mancarica ta
Si eu imi amintesc de sfatul bunicii , faceam tocana de ceapa de post > Spunea ca ceapa trebuie taiata pestisori , mai mare , atunci este mai gustoasa

Anamaria Cook 1

30.05.2012, 18:38

uite ca asta nu stiam dar sunt sigura ca este mai buna, nu pierzi asa mult din gustul cepei, dar cred ca mie imi facea bunica asa deoarece nu prea mancam legumele din mancare Am sa incerc si cu ceapa mai mare acum ca am crescut si imi plac legumele.
Va multumesc tuturor.

RuxyRux 1

30.05.2012, 18:40

Ce bunatate!

mamaieelena 1

30.05.2012, 20:16

imi place mult mancarica ta si cum ai facut-o

Geanina87 1

30.05.2012, 20:26

buna

Alinutza80 1

30.05.2012, 20:38

Anamaria Cook 1

30.05.2012, 20:44

multumesc tare mult va pup pe toate!!!

Rocsi 1

30.05.2012, 21:07

O mancare foarte buna si gustoasa!

Lau 1

30.05.2012, 21:59

tare buna

iry-gabriela 1

30.05.2012, 23:54

Sim0na 1

31.05.2012, 08:29

N-am mancat niciodata!!! Dar arata tare bine..

Laly 1

31.05.2012, 19:55

Este foarte buna

Anamaria Cook 1

31.05.2012, 21:00

Multumesc.
Simona mie imi place tare mult, este o mancarica dulceaga si cred ca preferata mea este sa o fac cu porc dar din pacate nu am avut atunci.
Va pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trufandale - Pastai prajite, cu usturoi si mamaliguta