Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam si spalam ceapa, apoi o taiem marunt si o calim in putin ulei impreuna cu afumatura taiata si ea in bucatele mici. Adaugam cartofii taiati cubulete si adaugam apa cat sa-i acopere.
Condimentam cu frunzele de dafin, cimbru, sare si piper. Punem si cele 2-3 linguri pasta de tomate si invartim in mancarica din cand in cand, lasand sa fiarba pe foc mediu pana cand e totul gata.
La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Servim alaturi de castraveti murati sau orice alte muraturi avem prin casa.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola