Mancarica de cartofi cu pui

de Oana in Pui, 2 Mai 2009 | 49245 vizualizari

 

Este o reteta simpla, usoara, romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 4-5 cartofi mari
  • o ceapa mare
  • un ardei gras
  • un morcov mare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • verdeata tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pui:

Carnea de pui o spalam si o punem la fiert iar cand incepe sa clocoteasca aruncam apa si apalam carnea cu apa rece. Legumele le curatam si le spalam, apoi adaugam peste carnita morcovul taiat rondele, ceapa si ardeiul gras taiate cubulete, cartofii taiati bucati mari si condimentele. Stropim cu putin ulei de masline si punem 2-3 cani cu apa.

Punem mancarica la fiert, cu capac, iar cand legumele sunt fierte adaugam pasta de tomate si mai lasam 10 minute la fiert. Dupa ce stingem focul presaram marar si patrunjel tocate marunt.

Se serveste fierbinte, cu gogosari in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute