Mancarica de cartofi cu platica

de vero_closca in Peste, 16 Aug 2010 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg platica
  • 1 kg cartofi
  • 500g rosii
  • 1 ardei
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 cescuta supa de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu platica:

pestele si legumele se curata si se spala.

pestele se sterge cu un servet si se prajeste pe ambele parti pana capata o culoare aurie.

cartofii se taie in felii mai groase si se pun intr-o cratita cu putin ulei incins sa se rumeneasca,

se adauga ardeiul taiat julien si apoi rosiile taiate in felii si supa de legume.

se lasa sa fiarba dar fara sa se inmoaie prea mult cartofii,

se presara sare si piper dupa gust si se adauga si bucatile de peste.

se da cratita la cuptor pt 10 minute cat sa scada putin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu platica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de ton cu sos de mustar si orez picant