O mancare perfecta pentru un pranz !
Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete apoi i-am lasat in apa pana la momentul folosirii.
In oala in care facem mancarica adaugam ceapa tocata si uleiul si lasam sa se caleasca foarte putin dupa care adaugam rosiile tocate si ele si lasam sa fiarba impreuna pana cand rosiile se incorporeaza cu ceapa perfect si incep sa se caleasca.
Dupa ce sunt destul calite adaugam cartofii si apa indeajuns si lasam sa fiarba,
Intre timp noi sa avem pregatite celelalte legume adica spalate, curatate si taiate cubulete, morcovul si pastarnacul l-am dat prin razatoare. Adaugam totul in oala in afara de patrunjel.
Dupa ce a inceput sa clocoteasca apa adaugam celelalte legume, sarea sau secretul gustului si lasam sa fiarba.
Intre timp intr-o tigaie prajim carnaciorii cu foarte putin ulei si ii adaugam peste mancarica care este aproape gata.
Lasam sa traga un clocot dupa care adaugam patrunjelul acoperim cu capac si dam de pe foc.
Pofta buna !
1
Cum carnatii erau foarte picanti am preferat sa le trag un clocot mai intai si dupa aia sa ii preajesc ca sa nu fie mancarea prea iute .
2
Dupa ce le-am tras un clocot i-am prajit si au iesit super .