Mancarica cu dovlecei, rosii si oua

de Catalina L in Mancaruri de legume, 19 Aug 2019 | 3628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ardel rosu
  • 2 rosii
  • 2 cepe salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita paprika afumata
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel proaspat
  • boia de ardei
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu dovlecei, rosii si oua:

Curatati si spalati legumele.

Taiati bucatele ardelul si dovleceii.

Tocati marunt cceapa si usturoiul.

Incalziti uleiul intr-o cocota.

Reveniti ceapa, usturoiul si  paprika.

Adaugati ardelul si dovleceii , sare, piper si boia de ardei.

Sotati impreuna 5 minute si adaugati rosiile taiate cubulete.

Acoperiti si gatiti la foc potrivit 20-30 minute pana cand sosul este redus bine. Am pus 10 cl de apa.

Transferati intr-o tigaie , spargeti ouale deasupra si lasati albusurile sa se prinda.

Este gata, serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei, rosii si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu dovlecei