Mancare verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2009 | 10154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 300 gr spanac
  • sare, piper, boia
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • 1 lingura faina
  • lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare verde:

Se toaca ceapa verde si leura si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga spanacul tocat si o ceasca de apa si se lasa acoperit sa fiarba. Cand verdeturile sunt fierte se condimenteaza. Se adauga lingura de faina, se amesteca bine si se adauga laptele. Se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa. Am servit cu ou ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea