Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov

de Bya Ralu in Curcan, 8 Mai 2015 | 6776 vizualizari

 

Din pulpa superioara de curcan care am avut-o am folosit o la ciorba si la aceasta mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare pulpa superioara de curcan
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • unt
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel prospat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov:

Carnea se taie in cuburi potrivite,se spala sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se toaca marunt, ceapa verde o taiem rondele si se pune la calit in unt pentru cateva minute.

Se adauga bucatiile de carne, se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand apa a scazut se pune si morcovul taiat rondele, completam cu apa cat sa acopere, punem condimentele si lasam sa fiarba.

Se adauga apa pana cand carnea si legumele sunt fierte.

TIPS-URI

1

pentru decor se adauga patrunjel proaspat

2

se serveste cu garnitura de cartofi natur trasi in unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la grill