La care dintre voi nu s-a intamplat ca facand lasagne sa mai ramana bucatele de lasagne necoapte?Ei bine mie mi-a ramas de alte dati si le-am facut bucatele mai marisoare si le-am preparat,nu se arunca nimic si mai important cum poti sa arunci lasagne necoapte?niciodata!Deci am realizat ceva bun,mi-a placut foarte mult deci postez si eu ceea ce-mi place.Sosul de ardei rosii cu cel de rosii e fenomenal impreuna,un gust deosebit,sper sa va placa si voua.
Pregatirea este simpla si rapida.
Deci pun apa la fiert.Cand incepe sa fiarba pun snitele de soia,si pun si bucatelele de lasagne impreuna,sare,foaia de dafin,si las pana se fierb bine.Separat pun si sosurile de rosii si ardei rosii impreuna(eu le aveam pregatite din inainte si facute in casa coapte si date prin storcator ca sa indepartez si cojile)ulei de masline si las la incalzit putin,apoi cand s-au fiert bucatile de lasagne le amestec cu sosurile,apoi cand se fierb si snitele de soia le tai bucatele si le amestec la sos.
Apoi pun patrunjel si sare,rad putina branza de soia deasupra si e gata.
pofta mare!data viitoare vreau sa fac direct lasagne la fel dar in cuptor asa cum se cuvine,azi am facut la repezeala dar gustul este foarte bun.