sambata am fost la "mosie",am facut gratar cu prietenii,iar eu sa ma dau mare cu varza mea murata am taiat 2 pt salata.Avand mujdei ,nimeni nu s-a atins de ea(noroc ca nu am pus ulei)Asa ca am adus-o acasa si am facut o mancare de varza cu care m-am chinuit singura ptr ca Sabina mai nou e fff mofturoasa.
Varza se taie fideluta si se spala si se pune la fiert.
Carnea afumata se taie cubulete se spala si se pune la fiert(carnea afumata fierbe mai greu)
Cand sunt aproape fierte se pune intr-o cratita varza,carnea,varza,carnati gata prajiti si taiati bucati,cimbru,boia,iara varza,cimbru,marar,piper,1 lg.untura,apa in care a fiert varza si carnea(apa sa fie la jumatatea compozitiei)
Se baga la cuptor unde o lasam sa fiarba 15 min cu capac,dupa care luam capacul,punem 150 ml bulion(pt culoare)si mai lasam la cuptor 20 de minute la foc mic.
Se poaet servi si cu mamaliga.
pofta buna!!!