preparate separat dar servite impreuna ;)
Curatam, spalam si taiem telina betigase. Incingem 20 ml ulei intr-o cratita mai adanca, calim cepele si ardeiul (tocate marunt). Cand devin sticloase adaugam telina si o cana de apa si lasam sa fiarba incet pana scade apa.Nu uitam sa condimentam iar la final sa adaugam verdeata tocata marunt.
Intr-o alta tigaie cu pereti mai inalti prajim kaizerul taiat feliute in uleiul ramas (20 ml). Cand e rumenit il scoatem si il lasam la scurs de grasime pe o farfurie pe care am pus servetele absorbante.
In acelasi ulei (incins) punem orezul spalat (in apa rece), il calim putin si adaugam 1 cana de apa. Condimentam si lasam sa fiarba incet. Amestecam din cand in cand sa nu se prinda mancarea, daca mai este nevoie mai punem apa (depinde de gustul fiecaruia cat de fiert prefera orezul).
La final adaugam verdeata tocata si servim.