Mancare de spanac cu ou ochi

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 6 Iul 2014 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 2 linguri smantana (30% grasime)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • oua (cate unul pentru fiecare portie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu ou ochi:

Am lasat spanacul la decongelat peste noapte.

Ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o marunt.

Intr-o cratita punem putin ulei la incins si adaugam ceapa.

Cand ceapa s-a calit am pus spanacul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Am lasat sa se caleasca impreuna apoi am adaugat apa cat sa acopere spanacul.

Am adaugat faina si am amestecat repede pentru a nu se lipi si a nu forma cocoloase.

Am adaugat smantana si am lasat la fiert cca. 10 minute.

Am servit cu ou ochi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

robert_b 1

06.07.2014, 19:17

Delicios!

Lia_ 1

06.07.2014, 19:49

sanatos; am in dieta la mic dejun

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 20:26

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac