Mancare de spanac

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 21 Noi 2014 | 7214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1 legatura leurda
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri faina
  • sare
  • 800 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Spanacul spalat si ales se pune la fiert in apa cu sare si il lasam sa fiarba cateva clocote dupa care il strecuram.

Tocam ceapa,leurda,usturoiul il pisam si le calim in putin ulei.Adaugam faina si mai lasam sa se caleasca cca1min.Dupa care adaugam laptele rece si amestecam.

Cand incepe sa fiarba adaugam spanacul si mai lasam pe foc inca cca 10 min dupa care oprim focul.

Potrivim de sare dupa gust si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou ochi