Mancare de spanac

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 5403 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau langa preparate din carne, oua.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg spanac
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se spala spanacul se pune la fiert circa 10 minute, cand este gata se toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul peste care adaugam spanacul tocat si subtiem cu zeama rezultata din fierbere.

Adaugam laptele si adaugam la foc mic 10 minute, punem usturoiul pisat si sare dupa gust, iar la final adaugam faina dizolvata in putina apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ceapa verde