Mancare de spanac

de Steffy in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 5654 vizualizari

 

Astazi am gasit la piata spanac si am zis ca trebuie sa mancam si sanatos.
Am facut o reteta din cartea "3S - Sanatoasa, Supla, Satula" scrisa de Carmen Bruma.
A iesit foarte aromata mancarea, desi din fotografii nu pare.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie stoarsa
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se curata spanacul (eu am pus si coditele de la frunze), se spala bine si se rup in bucati mai mici.

Se pune apa pe foc si cand fierbe, punem spanacul si se lasa 5 minute (nu mai mult pentru ca se pierd toti nutrientii).

Separat punem ceapa in uleiul de masline, apoi adaugam spanacul bine scurs de apa. Dupa 5 minute, punem sucul de rosii si mai lasam inca 10 minute la foc mic.

Cand este gata, adaugam usturoiul maruntit si zeama de la lamaie. Eu nu am pus sare deloc, voi puteti pune dupa cum doriti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post